Kies je opleiding

Studieadvies

BAG opleidingen

Verdiepingsworkshops

BAG gerelateerde opleidingen

Overige opleidingen

Online leeromgeving (E-Learnings)

Overzicht alle cursusdagen

Wet kwaliteitsboring:Gemeentes versus Kwaliteitsborgers

Het gaat definitief door per 1-1-2024, de omgevingsweg en de WKB (wet op de kwaliteitsborging bouwen). Deze invoering heeft zeker invloed op de processen en werkzaamheden binnen de gemeenten. In deze cursus komt er naar voren wat er gaat veranderen in de bouw en wat er gaat veranderen bij de gemeenten na de invoering van de wet kwaliteitsborging. 

Tijd: Verschilt per datum
        €295,-  (exclusief BTW)

Cursus Wkpb BRK-PB

Dompel jezelf onder in de meest recente ontwikkelingen van de Wkpb en de BRK-PB met onze praktische cursus. Leer essentiële inzichten en praktische vaardigheden om te navigeren door het complexe landschap van publiekrechtelijke beperkingen. Onze deskundige en ervaren instructeur brengt je op de hoogte van de nieuwste wetgeving en biedt waardevolle inzichten voor WKPB beheerders. Bereid je voor op succes in een snel veranderende omgeving.

Tijd:   9:00 – 13:00 uur
Waar: Utrecht
          €340,-  (exclusief BTW)

Hoe lees ik een bouwtekening?

Tijdens deze training leer je op een interactieve werkwijze het lezen van een bouwtekening. Je gaat gebruik maken van door BLOXZ gemaakte tekeningen, checklisten en berekeningen. De training bestaat uit een combinatie van theorie en praktijkgerichte oefeningen.

Tijd:   9:00 – 13:00 uur
Waar: Vught
          €340,-  (exclusief BTW)