Kies je opleiding

Studieadvies

SOR

Verdiepingsworkshops

BAG gerelateerde registraties

Overzicht alle cursusdagen

E-Learning BAG Basis deel 1

De E-learing geeft jou de mogelijkheid om in een eigen tempo, via een online tool, de BAG kennis op je te nemen. Elk onderwerp wordt in verschillende vormen aangeboden o.a.: in tekstblokken, figuren, filmpjes en oefenvragen. De cursussen zijn modulair opgebouwd. Elke module wordt afgesloten met toetsvragen.

Tijdsindicatie: 16 uur (je hebt 1 maand de tijd)
                        €399,00

E-Learning BAG Basis deel 2

Dit tweede deel van onze E-learning geeft jou, als BAG-medewerker met enige BAG-kennis, de mogelijkheid om in je eigen tempo jouw BAG-kennis te verdiepen. De onderwerpen worden in verschillende vormen aangeboden o.a. in tekstblokken, figuren, filmpjes en oefenvragen. De cursussen zijn modulair opgebouwd. Elke module wordt afgesloten met toetsvragen.

Tijdsindicatie: 16 uur (je hebt 1 maand de tijd)
                        €399,00

Online BAG toets

Om te kunnen toetsen of jij voldoende basiskennis van de BAG hebt, heeft DATA-Kracht een online toets ontwikkeld. Deze toets meet met behulp van circa tweehonderd vragen hoeveel jij weet van de basiskennis van de BAG.

Tijdsindicatie: 1,5 tot 2 uur
                        €155,00

Herkansing online BAG toets

Heb je de eerste keer jouw online BAG Toets niet gehaald? Geen stress, je hebt de mogelijkheid om jouw kennis nog een keer te toetsen. 

Tijdsindicatie: 1,5 tot 2 uur
                        €155,00

Online BGT Toets

Om te kunnen toetsen of jij voldoende basiskennis van de BGT hebt, heeft DATA-Kracht een online toets ontwikkeld. Deze toets meet met behulp van verschillende soorten vragen hoeveel jij weet van de basiskennis van de BGT.

Tijdsindicatie: 1,5 tot 2 uur
                      € 155,00