Kies je opleiding

Studieadvies

SOR

Verdiepingsworkshops

BAG gerelateerde registraties

Online leeromgeving (E-Learnings)

Overzicht alle cursusdagen

BAG in het kort

Krijg in één halve dag inzicht in de belangrijkste onderdelen van de BAG. Deze cursus gemaakt voor BGT- en WOZ-beheerders en staf- en lijnfunctionarissen die meer willen weten over de BAG maar niet alles tot in het detail hoeven te weten. Tot mei 2023 werd deze cursus als een hele dag gegeven. 

Tijd: 12:30 – 16:30 uur
        € 299,00

Uniek traject van acht verdiepingsworkshops

We merken dat er steeds meer vragen komen naar specifieke onderwerpen waarbij echt in details getreden wordt. Naar aanleiding van deze vragen hebben wij besloten om acht verdiepingsworkshops te ontwikkelen waarbij we dieper de materie in gaan. En jij hebt de mogelijk om alle acht de workshops bij te wonen! 

De workshops zijn ook los van elkaar te volgen. Lees hieronder welke acht verdiepingsworkshops wij hebben.

BAG-WOZ in samenhang

BAG en WOZ medewerkers helpen de samenhang tussen de BAG en de WOZ in te zien en vanuit die positie duidelijke afspraken te maken als het gaat om ”gelijktijdig” verwerken van BAG en WOZ mutaties.

Tijdsindicatie: 1 dag
                     
 € 499 p.p. 

BAG beheer na invoering van de Omgevingswet & WKB

Het gaat definitief door per 1-1-2024! De omgevingsweg en de WKB (wet op de kwaliteitsborging bouwen). Deze invoering heeft zeker invloed op de processen en werkzaamheden van de BAG. Hoeveel invloed? Dat is nog niet helemaal duidelijk maar we weten al best wel wat. Ook kunnen we vertellen waar wat je als BAG beheerder kan doen om voorbereid te zijn en binnen je eigen gemeente de kritieke punten te onderzoeken. 

Tijd: Verschilt per datum
        €299,00

Klassikale cursus BAG basis deel 1 & 2

Deze klassikale cursussen kennen de gelijke inhoud als de e-learnings en zijn daarom geschikt voor die cursisten die liever een klassikale cursus volgen boven een e-learning in eigen tijd en tempo.

Tijd: 9:30 – 16:30 uur
        € 399,00 per deel
        € 699,00 beide delen

E-Learning BAG Basis deel 1

De E-learing geeft jou de mogelijkheid om in een eigen tempo, via een online tool, de BAG kennis op je te nemen. Elk onderwerp wordt in verschillende vormen aangeboden o.a.: in tekstblokken, figuren, filmpjes en oefenvragen. De cursussen zijn modulair opgebouwd. Elke module wordt afgesloten met toetsvragen.

Tijdsindicatie: 16 uur (je hebt 1 maand de tijd)
                        €399,00

E-Learning BAG Basis deel 2

Dit tweede deel van onze E-learning geeft jou, als BAG-medewerker met enige BAG-kennis, de mogelijkheid om in je eigen tempo jouw BAG-kennis te verdiepen. De onderwerpen worden in verschillende vormen aangeboden o.a. in tekstblokken, figuren, filmpjes en oefenvragen. De cursussen zijn modulair opgebouwd. Elke module wordt afgesloten met toetsvragen.

Tijdsindicatie: 16 uur (je hebt 1 maand de tijd)
                        €399,00

Online BAG toets

Om te kunnen toetsen of jij voldoende basiskennis van de BAG hebt, heeft DATA-Kracht een online toets ontwikkeld. Deze toets meet met behulp van circa tweehonderd vragen hoeveel jij weet van de basiskennis van de BAG.

Tijdsindicatie: 1,5 tot 2 uur
                        €155,00