Kies je opleiding

Studieadvies

BAG voor gegevensbeheer

Verdiepingsworkshops

SOR

Online leeromgeving (E-Learnings)

Overzicht alle cursusdagen

BGT in het kort

Tijdens deze halve dag cursus leer je waarvoor de BGT wordt bijgehouden, wat BGT en IMGeo objecten zijn en welke kenmerken daarvan worden vastgelegd. Ook leer je welke relaties er liggen met de BAG en de WOZ registratie.

Tijd: 9:00 – 13:00 uur
        € 299,00

WOZ in het kort

In deze korte cursus wordt kort uitleg gegeven over wat je moet weten als BAG of BGT beheerder over de WOZ om mee te denken en werken aan meer samenhang tussen die overkoepelende processen. Het geeft verdieping aan de WOZ kennis die de meeste BAG of BGT beheerders hebben en daardoor meer begrip voor de verschillende registraties. 

Tijd: 9:00 – 13:00 uur
        € 299,00

Online BGT Toets

Om te kunnen toetsen of jij voldoende basiskennis van de BGT hebt, heeft DATA-Kracht een online toets ontwikkeld. Deze toets meet met behulp van verschillende soorten vragen hoeveel jij weet van de basiskennis van de BGT.

Tijdsindicatie: 1,5 tot 2 uur
                      € 155,00

Vierdaagse BGT opleiding

Wordt een expert op het gebied van de BGT. Dompel jezelf vier dagen onder in de materie van de BGT samen met René Hartgerink. Hij is al jaren werkzaam in het vakgebied en kan jou alles leren over het onderwerp.

Tijd: 9:30 – 16:30 uur
       € 1751,00

Cursus Omgevingswet en WKB en Objectenregistraties

Inge Dijkhuizen neemt je mee in de wondere wereld van de Omgevingswet en de wet op de kwaliteitsborging voor bouwen. Maar wat betekent dat voor de objectenregistraties en wat houdt die wetgeving in?

Tijd: Nader te bepalen
        €99,00