Kies je opleiding

Studieadvies

BAG voor gegevensbeheer

Verdiepingsworkshops

SOR

BGT in het kort

Tijdens deze halve dag cursus leer je waarvoor de BGT wordt bijgehouden, wat BGT en IMGeo objecten zijn en welke kenmerken daarvan worden vastgelegd. Ook leer je welke relaties er liggen met de BAG en de WOZ registratie.

Tijd: 13:00 – 17:00 uur
        € 299,00

WOZ in het kort

In deze korte cursus wordt kort uitleg gegeven over wat je moet weten als BAG of BGT beheerder over de WOZ om mee te denken en werken aan meer samenhang tussen die overkoepelende processen. Het geeft verdieping aan de WOZ kennis die de meeste BAG of BGT beheerders hebben en daardoor meer begrip voor de verschillende registraties. 

Tijd: 13:00 – 17:00 uur
        € 299,00

Vierdaagse BGT opleiding

Wordt een expert op het gebied van de BGT. Dompel jezelf vier dagen onder in de materie van de BGT samen met René Hartgerink. Hij is al jaren werkzaam in het vakgebied en kan jou alles leren over het onderwerp.

Tijd: 9:30 – 16:30 uur
       € 1751,00

Samen naar de SOR

Een van de belangrijkste ontwikkelingen binnen het gemeentelijk geodomein is de ontwikkeling van de samenhangende objectenregistraties. Op dit moment zijn er enorm veel online sessies die je kan volgen als je interesse hebt in deze ontwikkelingen. Een must do als je up-to-date wilt blijven en mee wilt denken in de verbetering van het gegevensbeheer, procesverbetering en strategiebepaling binnen het domein van gemeentelijke basisregistraties.

Tijd: 9:30 – 16:30 uur
       € 1499,00

Bestuurlijk overtuigen

Je leert welke stappen en overwegingen beschouwd moeten worden. De cursus bestaat uit theorie maar ook heel veel praktijk. Na afronding van de cursus heb alles in handen om het bestuur te overtuigen van nut en noodzaak om mee te gaan met de huidige ontwikkelingen.

13:00 – 17:00 uur
        € 299,00

Cursus Omgevingswet en WKB en Objectenregistraties

Inge Dijkhuizen neemt je mee in de wondere wereld van de Omgevingswet en de wet op de kwaliteitsborging voor bouwen. Maar wat betekent dat voor de objectenregistraties en wat houdt die wetgeving in?

Tijd: Nader te bepalen
        €99,00