Kies je opleiding

Studieadvies

BAG voor gegevensbeheer

Verdiepingsworkshops

BAG gerelateerde registraties

Samen naar de SOR

Een van de belangrijkste ontwikkelingen binnen het gemeentelijk geodomein is de ontwikkeling van de samenhangende objectenregistraties. Op dit moment zijn er enorm veel online sessies die je kan volgen als je interesse hebt in deze ontwikkelingen. Een must do als je up-to-date wilt blijven en mee wilt denken in de verbetering van het gegevensbeheer, procesverbetering en strategiebepaling binnen het domein van gemeentelijke basisregistraties.

Vier dagen
Tijd: 9:30 – 16:30 uur
        € 1499,00

Cursus voorsorteren op de SOR

Het is geen verplichting maar we gaan er niet aan ontkomen en gelukkig maar. De objectenregistratie komt eraan. Gemeente breed gaat dit een enorme efficiëntieslag brengen. Nu al kan je je er op voorbereiden. Hoe? Dat vertellen we je in deze cursusdag waarbij kennis over de BAG de WOZ en de BGT wordt verkregen en uitgewisseld. De dag is bedoeld voor ervaren beheerders van BAG of WOZ of BGT die kennis hebben van 1 of max 2 van deze registraties. Het zou mooi zijn als van de gemeentes die mee doen alle 3 de disciplines vertegenwoordigd zijn.

Tijd: 9:30 – 16:30 uur
        €499,00

SOR in het kort

SOR in het kort is een algemene inzichtsdag waarbij je kennis maakt met het conceptuele model van de SOR en de bijbehorende visie over informatie inwinnen en verwerken richting de SOR.

Samen met de trainer loop je door het informatiemodel heen zodat je de objecten, denkwijze en structuur gaat herkennen.

Tijd: 9:30 – 16:30 uur
        €499,00