Dagelijks beheer

DATA-Kracht is dé expert op het gebied van de Basisadministratie Adressen en Gebouwen (BAG) en kent alle BAG processen en BAG wet- en regelgeving.

Wij hebben functionele kennis van alle gemeentelijke BAG-, DMS-, en distributiesystemen en WABO pakketten. Wij helpen je waar, hoe en wanneer je wilt. Op locatie, remote, binnen en buiten kantooruren. DATA-Kracht reageert direct, en biedt passende oplossingen voor jouw organisatie, daar ligt onze focus. 

Op reguliere of incidentele basis verzorgen wij de BAG-mutaties voor jouw gemeente. De mutaties worden opgevoerd en de termijnen worden gemonitord. Onze BAG-muteerders kennen veel BAG-systemen door de werkervaring bij verschillende gemeenten. Daarom zijn wij, als geen ander, in staat om jouw BAG-processen en het beheren van de BAG-registratie eigen te maken en indien gewenst te verbeteren. 

Naast de te verwerken vergunningen, start- en gereedmeldingen of het verwerken van definitieve geometrie hebben we veel ervaring met het opschonen van het BAG dashboard, bijhouden, onderzoeken en afhandelen van terugmeldingen. Allemaal dagelijks werk dat binnen enkele uren aan ons overgedragen kan worden. 

Wij werken hierbij bij voorkeur op afstand maar hebben er geen problemen mee om regelmatig op kantoor te werken.  

Wij zelf maar ook onze flexibele en uitstekende gekwalificeerde BAG medewerkers springen graag in om jou bij te staan. 

Indien wij zelf niet beschikbaar zijn hebben we een groot netwerk van ZZP-ers en zelfopgeleide detacheringsmedewerkers die mogelijk wel beschikbaar zijn. Voor de werving, selectie en detachering werken we samen met REEF zodat wij ons verder kunnen ontwikkelen als opleidingscentrum en kenniscentrum. 

Tot slot kunnen we u volledig ontzorgen en het beheer contractueel op afstand verzorgen “Beheer op afstand”. Wij nemen het BAG beheer over en zorgen voor de continuïteit maar werken wel mee alsof we een collega zijn, op systemen van de gemeente en als teamlid van de gemeente

Kijk ook eens bij onze andere diensten