Over ons

Leer de gezichten achter DATA-Kracht beter kennen. 

DATA-Kracht is in 2005 opgericht door Mirjam Donders. Dagelijks staat zij zelf met haar voeten in de BAG en weet daarom precies waar de problemen en oplossingen kunnen zitten. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid met gedreven en dienstverlenende BAG medewerkers die gemeenten graag de helpende hand bieden en werkwijzen snel eigen maken.

Een van de sterke krachten van het bedrijf is dat Mirjam haar eigen medewerkers opleidt. Vaak komen zij uit een ander vakgebied waardoor zij alles vanaf het begin leren. Door deze medewerkers in te zetten bij projecten in gemeenten ontwikkelen zij zich verder tot BAG beheerders. Door de lange ervaring in de markt hebben we ook verschillende ZZP-ers ontmoet waardoor wij zeker weten dat we ook op hun kunnen vertrouwen. Onze ZZP-ers zijn sociaal vaardig en maken het werk snel eigen. In overleg met jou helpen wij deze ZZP-ers aan een opdracht. 

 

DATA-Kracht reageert direct en biedt passende oplossingen voor elke unieke organisatie. Daar ligt onze focus.

 

Directeur

Mirjam

Heel trots ben ik dat ik de drijvende kracht mag zijn van ons team. Een team waar ik op kan varen en iedereen zijn uiterste best doet om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Dat is waar ik voor sta. Een helpende hand waar kennis, inzet en enthousiasme een positieve vibe brengt. Kennis vergaren, ordenen en overbrengen met een praktische inslag is mijn persoonlijke uitdaging en ambitie. Daar hoop ik de komende jaren gemeenten mee te kunnen blijven helpen.

BAG consultant

David

Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij DATA-Kracht. Voorheen was ik absoluut niet gelukkig in hetgeen wat ik deed om de kost te verdienen. En dus maakte in een carrièreswitch. De voorliefde voor historische gebouwen en topografie hielpen mee om de keus te maken voor BAG medewerker. De wereld van de basisregistratie is in ontwikkeling. Dat past bij mij. Het uitzoeken van casussen zet je brein aan het werk en het verwerken van grote getallen gegevens vergt weer nauwkeurigheid. Ons gezellige team staat voor kennis en kwaliteit. Indien gewenst of gevraagd geven we onze mening en advies om de processen te verbeteren. We hebben service hoog in het vaandel staan.

BAG consultant

Peter

Ik werk sinds 2018 bij Data-kracht. Na ruim 38 jaar gewerkt te hebben bij Post-NL werd ik als gevolg van reorganisatie ontslagen. Gelukkig kreeg ik de kans om ervaring op te doen in het BAG-werkveld. Mijn interesse in woningbouw en architectuur helpen daarbij en in korte tijd, door ondersteuning van Mirjam, leerde ik de ins en outs van de BAG kennen. Mijn energie haal ik vooral uit het oplossen van complexe vraagstukken, waarbij ik mijn brede kennis van de BAG goed kan gebruiken. Het allerleukst vind ik om nieuwe collega’s wegwijs te maken in de wereld van de BAG en WOZ door persoonlijke begeleiding. Binnen DATA-kracht hebben we een fijn team, waarin we met veel plezier werken.

Marketing & Communicatie medewerker

Sofie

Ik ben sinds januari 2021 werkzaam bij DATA-Kracht. Ik houd me bezig met de marketing & communicatie binnen het bedrijf. Daarnaast houd ik de administratie rondom de cursussen op orde en ben ik in principe het eerste aanspreekpunt voor cursisten. Ik werk met ontzettend veel plezier bij DATA-Kracht. Dit komt door de korte lijntjes met mijn collega's, het nieuwe kantoorpand en de gezellige sfeer die we onderling met elkaar hebben.