Interesse in een leuke bijverdienste?

De opleidingen en workshops die DATAKracht organiseert draaien succesvol. We zouden deze cursussen vaker willen geven en ook meer door het land verspreid maar daarvoor hebben we meer opleiders nodig. Heb jij al enkele jaren een brede ervaring als BAG-beheerder, gegevensbeheerder WOZ of BGT-beheerder en lijkt het je wat om, naast je huidige baan, je kennis te delen met anderen? Laat het ons dan weten dan bespreken we de mogelijkheden met je.

Zie jij jezelf een aantal keer per jaar andere BAG-, WOZ- of BGT-beheeders opleiden? Je leert de cursisten de diepgaande theorie en de praktische toepassing daarvan. Als opleider bij DATAKracht maak je het verschil. Je leert cursisten op een dynamische manier wat de wet- en regelgeving verlangt en hoe je dat praktische kan toepassen. Jouw expertise zorgt ervoor dat de cursisten praktische handvatten krijgen waarmee ze na de cursus direct aan de slag kunnen. 

Een cursusdag:
Je zorgt, ondersteund door een collega, ruim van te voren voor een goede voorbereiding van de dag. Je weet hoe laat je waar moet zijn, welke cursisten er komen en welke cursus je moet geven. Qua inhoud ben je op de hoogte van de stof doordat deze volledig met je is doorgesproken. Eventueel zorg je ook voor de technische inrichting voor quizvragen of praktische oefeningen. De cursusdagen kunnen een halve of een hele dag zijn maar je bent altijd op tijd aanwezig om rustig de cursusruimte klaar te maken met cursusmateriaal, koekjes enzovoort. Deze dag kan plaatsvinden op ons kantoor in Vught maar ook elders in het land zoals bij een gemeente of op een trainingslocatie. Als de cursisten binnenkomen ontvang je ze en zorg je ervoor dat iedereen zich op zijn gemakt voelt zodat je met een open blik de cursus kan beginnen.  

Onboarding als opleider bij DATA-Kracht:
We starten met een warme introductie op ons kantoor in Vught. Onder begeleiding van een expert word je klaargestoomd tot BAG-, WOZ of BGT opleider. Je loopt een keer mee met een cursus en gaat zelf aan de gang met de stof om je die zoveel mogelijk eigen te maken. Het inleertraject wordt gevormd naar je eigen behoeften en in overleg.

Dit ben jij:
HBO werk- en denkniveau.
Vloeiend in Nederlands, zowel spreken als schrijven.
Brede ervaring op het vakgebied waarin je wil gaan opleiden. Liefst bij meerdere gemeenten of organisaties.
Je brengt humor en positieve vibes mee.

Dit krijg je van ons:
Aantrekkelijke vergoeding.
Reiskostenvergoeding naar de cursuslocatie.
Bijscholing en verdieping t.a.v. jouw onderwerp.
Regelmatige teamactiviteiten.

Heb je interesse? Reageer dan via info@data-kracht.nl met jouw CV en een leuke motivatiebrief, video of iets anders leuks.