FAQ

Veelgestelde vragen

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje Instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen.

Als je een bestelling hebt gedaan dan controleren we altijd nog even je gegevens. Als dit allemaal klopt dan ontvang je een mail en kan je aan de slag. Je kan dan starten met alle cursussen die jij hebt aangeschaft. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “Start cursus” om aan de slag te gaan.

Als je vragen hebt over de cursus of een specifieke les noteer dan het referentienummer en stel ons de vraag via de mail info@data-kracht.nl. We proberen de vraag binnen 24 uur op werkdagen te beantwoorden. 

Je kan ons ook bellen. Kijk bij Contact wie je het beste kan bellen.

Ja, zeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Ga na of de videospeler op de hoogste kwaliteit staat, en of je internetverbinding goed is. Zie je de optie om van kwaliteit te wisselen niet? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid. Ons advies is daarom om de cursus via Chrome of Firefox te volgen.

We hebben verschillende cursussen die voor verschillende nivo’s geschikt zijn. Zo hebben we starters cursussen, cursussen voor medewerkers die al wat meer ervaring hebben maar meer verdieping willen en tot slot cursussen die misschien buiten het ge-eikte vakgebied vallen maar meer verbreding geven.

Je krijgt een blijvende toegang tot het cursusmateriaal.

top
© 2024 DATA-Kracht - Powered by Maatos

Stel Menus in in het Admin Paneel