Gratis ENSIA beoordelingshulp

DATA-Kracht geeft gratis ondersteuning weg voor het beoordelen van de ENSIA vragenlijsten.

Het is niet makkelijk om de vragen van de ENSIA goed te kunnen beoordelen. Daarom geeft DATA-Kracht een hulpmiddel in de vorm van een document met daarin voor elke ENSIA vraag 5 antwoorden. Deze antwoorden helpen u de situatie in uw gemeente te beoordelen en naar waarde te schatten. Het geeft nuancering en een denkrichting. Het document is hier te downloaden. Wij wensen u veel succes bij de beoordeling ENSIA hulp.pdf

De hulp is onderdeel van een ENSIA spel dat interessant is om te spelen als u het kwaliteitsniveau van de BAG of BGT wilt bespreken met een groep mensen van één of meer gemeenten. Indien u hier interesse in heeft dan kunt u met ons contact opnemen.

Lees meer...

Online toets BAG Basis

Uniek en nieuw in Nederland! De Online BAG basis toets. Met deze heb je de mogelijkheid in je eigen tijd de BAG basiskennis toetsen. En de ambitie rijkt verder. In dit najaar komen we ook met een online BAG basis cursus.


Lees meer...

Mijngemeente.info

DATA-Kracht gaat de strijd aan met No Cure No Pay bedrijven

Via de website ‘mijngemeente.info’ vinden burgers en ondernemers binnen vier klikken wat ze zoeken. Dat kan een makkelijke methode van bezwaar maken zijn, maar ook een eenvoudige manier om een verhuizing door te geven. Met ‘mijngemeente.info’ wordt je als gemeente ‘echt’ servicegericht richting burgers en ondernemers.

Lees meer...

DATA-Kracht zoekt collega's

Interesse in een baan bij de overheid?

Lees meer...

Nieuwe cursus voor BAG beleidsmakers

Na het enorme succes van de cursus BAG 2.0 in de praktijk, komt DATA-Kracht nu met een opleiding speciaal voor beleidsmakers in de BAG. Deze BAG cursus "De BAG voor beleidsmakers" is speciaal ontwikkeld voor de BAG beleidsmakers en budgetbeheerders zoals teamleiders, coördinatoren, afdelingshoofden en BAG beheerders. Natuurlijk zijn ook de BAG muteerders die dagelijks met de BAG te maken hebben van harte welkom.

Meer informatie vindt u hier.

Lees meer...

Cursus BAG 2.0. in de praktijk een enorm succes!

De cursusdag BAG 2.0. in de praktijk wordt zeer positief ontvangen. We hebben inmiddels meerdere dagen verspreid over het land gegeven en gepland en tegen de 120 aanmeldingen. Natuurlijk is het nog vroeg maar er is al zeker voldoende met zekerheid te vertellen om er een zeer interessante dag van te maken.

Klik hier voor meer informatie.

Lees meer...

BAG Zelf-audit en Benchmark

Eind 2016 hebben 36 gemeenten deelgenomen aan de BAG Zelf-audit en Benchmark. De resultaten zijn aan de deelnemende gemeenten zijn in een Benchmarkverslag beschikbaar gesteld.

Verslag

Lees meer...

BAG 2.0. komt eraan!

De nieuwe BAG wetgeving is door de kamer. Dat betekent veel voor het BAG beheer. Niet alleen de manier van controleren verandert maar ook het informatiemodel wordt drastisch aangepast. Er worden verfijningen aangebracht en wensen van bronhouders en afnemers ingewilligd. 2017 wordt het jaar van de voorbereiding op de nieuwe wetgeving. Zorg dat u ook bent voorbereid.

Wij kunnen u daarbij helpen met cursussen en ondersteuning. Kijk daarvoor op ons dienstenaanbod.

Lees meer...

Nieuwe klanten

In de zomervakantie heeft DATA-kracht niet stil gezeten. Met drie gemeenten is een overeenkomst gesloten om de kwaliteit van hun BAG registratie nog verder te verbeteren. Bij de gemeente''s-Hertogenbosch ondersteunen we gedurende langere tijd zowel voor het dagelijks beheer als het verbeteren van processen. Bij de gemeente Utrecht en Soest lopen er specifieke projecten waarbij we onze ondersteuning en advies welkom is. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee en hopen op deze manier een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de BAG kwaliteit in zijn algemeenheid.

Heeft ook u interesse in ondersteuning of advies dan willen we daar graag invulling aan geven. Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer...

ZOMERKORTING - BAG REGISTRATOR -Dezomer is begonnen! Gaat u ook op vakantie? Ligt er nog een stapeltje BAG werk? Zou het niet fijn zijn als dat werk tijdens uw vakantie is opgelost of geslonken? Wij bieden u een BAG medewerker met ruime ervaring aan. Alleen tijdens de zomer.

ZOMERTARIEF!!

In juli, augustus en september!Lees meer...

NIEUW in Nederland: Cursus "De BAG voor afnemers"

Veel bedrijven en (semi) overheidsinstanties gebruiken de Basisregistratie Adressen en Gebouwen om o.a. hun adressen bestand op orde te houden. In juli starten we met een BAG cursus speciaal voor gegevensbeheerders die de BAG gebruiken: "De BAG voor afnemers".


Lees meer...

Nieuwe naam DATA-Kracht

Dutch Delta BAG Solutions gaat verder onder de naam DATA-Kracht.

Lees meer...

DATA-Kracht doet BAG beheer in gemeente Vaals

                                           Data-Kracht mag het BAG beheer in de gemeente Vaals blijven uitvoeren.

Lees meer...

Onderzoek BAG-beheerders

                                

Maar liefst 37% van de BAG beheerders bij Nederlandse gemeenten ervaart veel tot zeer veel werkdruk. Dat blijkt uit een representatief onderzoek van DATA-Kracht (voorheen Dutch Delta BAG Solutions), afgenomen door arbeidspsycholoog Josine de Goede, onder 133 BAG Beheerders en muteerders.

Lees meer...

BAG studiedagen 2016

   

Na een overweldigend succes in 2015 heeft Mirjam Donders in maart en april 2016 weer BAG studiedagen georganiseerd. In totaal hebben dit jaar ruim 150 geïnteresseerden deelgenomen. De dagen werden als zeer goed beoordeeld waar wij natuurlijk erg trots op zijn en ook alles aan doen.

Lees meer...