Over ons

DATA-Kracht is in 2005 opgericht door Mirjam Donders. Dagelijks staat zij zelf met haar voeten in de BAG en weet daarom precies waar de problemen en oplossingen kunnen zitten. In de loop van de jaren is DATA-Kracht uitgegroeid met gedreven en dienstverlenende BAG medewerkers die gemeenten graag de helpende hand bieden en werkwijzen snel eigen maken.


DATA-Kracht leidt haar eigen medewerkers op. Veelal komen zij uit een ander vakgebied. Door deze medewerkers in te zetten bij projecten in gemeenten ontwikkelen zij zich verder tot BAG beheerders of vinden zij elders een baan.


DATA-Kracht werkt samen met zeer ervaren ZZP-ers. Met de meeste gaat de samenwerking al jaren terug. Stuk voor stuk ZZP-ers waar je op kan bouwen, die sociaal vaardig zijn en hun werk snel eigen maken.


Klik op de medewerkers en download hun persoonlijke CV die zijn samengevat op één A4-tje. Neem gerust een kijkje om een beter beeld te krijgen waar de persoonlijke krachten liggen van de medewerkers. Interesse om één van ons in te huren? Neem dan contact met ons op.

DATA
-Kracht reageert direct, en biedt passende oplossingen voor elke unieke organisatie. Daar ligt onze focus.


ZZP-ers

Door de lange ervaring in deze markt heeft DATA-Kracht verschillende ZZP-ers ontmoet. In overleg helpt DATA-Kracht deze ZZP-ers aan een opdracht.