Over ons

DATA-Kracht is in 2005 opgericht door Mirjam Donders. Dagelijks staat zij zelf met haar voeten in de BAG en weet daarom precies waar de problemen en oplossingen kunnen zitten. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid met gedreven en dienstverlenende BAG medewerkers die gemeenten graag de helpende hand bieden en werkwijzen snel eigen maken.


Een van de sterke krachten van het bedrijf is dat het haar eigen medewerkers opleidt. Veelal komen zij uit een ander vakgebied. Door deze medewerkers in te zetten bij projecten in gemeenten ontwikkelen zij zich verder tot BAG beheerders of vinden zij elders een baan.


Door de lange ervaring in deze markt hebben wij verschillende ZZP-ers ontmoet. Doordat wij hun al lang kennen weten we zeker dat je op ze kunt bouwen! ZZP-ers die sociaal vaardig zijn en hun werk snel eigen maken. In overleg helpt DATA-Kracht deze ZZP-ers aan een opdracht.


Klik op de DATA-Kracht medewerkers en download hun persoonlijke CV. Neem gerust een kijkje om een beter beeld te krijgen waar de persoonlijke krachten liggen van de medewerkers. Interesse om één van ons in te huren? Neem dan contact met ons op.

DATA-Kracht reageert direct en biedt passende oplossingen voor elke unieke organisatie. Daar ligt onze focus.