Vacature BAG-WOZ medewerker

Als BAG beheerder kom je in dienst bij DATAKracht en kun je direct aan de slag met een mooi project met als doel het verbeteren en beheren van de objecten binnen de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Van daaruit kan je doorstromen naar andere veelzijdige en gevarieerde projecten.

Als zelfstandig werkend BAG beheerder pak je diverse complexe vraagstukken op en fungeer je als vraagbaak en adviseur voor opdrachtgevers. Ook het oppakken van een coördinerende rol en het toezien op de werkvoorraad is voor jou geen probleem. Doordat jij jouw kennis deelt op het gebied van de BAG, kan de organisatie weer een stap vooruit op het gebied van de Basisregistraties en ga jij door met een volgend uitdagend project. Jouw werkzaamheden kunnen bestaan uit de volledige BAG-verwerking (van aanvraag omgevingsvergunningen vervaardigen, huisnummerbesluiten en –tekeningen, bepaling gebruiksoppervlakte tot en met verwerking in de BAG registratie), het verwerken van statuswijzigingen, het wegwerken van achterstanden en het afhandelen van terugmeldingen.

Wat verwachten wij van jou?

• Ruime en aantoonbare ervaring met verschillende BAG-werkzaamheden en de verwerking daarvan in de BAG registratie.
• Inzicht en kennis van andere basisregistraties zoals de BGT en de WOZ.
• Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend, want je gaat zowel mondeling als schriftelijk verklaringen opstellen en adviezen geven.
• 32 tot 40 uur beschikbaar per week.
• Bij voorkeur woonachtig in omgeving ‘s-Hertogenbosch.

Ben je Gegevens beheerder bij een gemeente en wil je in gesprek over wat de mogelijkheden zijn naast je huidige werk? Dan kan dat ook. We zijn ook geïnteresseerd in ZZP-ers om ons op dit gebied te ondersteunen.

Dit bieden wij

Je werkt als BAG-WOZ professional iedere dag aan het beste projectresultaat. We verwachten dat je toegevoegde waarde levert en achterlaat bij onze opdrachtgevers. Daarom mag jij ook wat van ons verwachten en daarom garanderen we jou:

• Afhankelijk van je ervaring een marktconform salaris tussen de €2500 en €3000, plus vakantiegeld en eventueel een eindejaarsuitkering.
• Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, ook na de coronacrisis.
• 25 vakantiedagen op basis van 40 uur werken.
• Een opleidingsprogramma waarbij je kunt kiezen uit 120 online trainingen, vaardigheidstrainingen en vakspecifieke trainingen binnen jouw expertise.
• Een tijdelijke functie van 1 jaar met uitzicht op een vast contract. 
• Veel afwisseling in projecten en organisaties.
• Eigen regie en verantwoordelijkheid over jouw projecten.
• Een gezellige werkomgeving met collega’s die bezig zijn met dezelfde materie als jij en waar je ondersteuning kan vinden en kan sparren over vraagstukken.
• Mogelijkheden tot opleiding en uitbreiding van je kennis.

Over ons

DATAKracht is in 2005 opgericht door Mirjam Donders. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een klein maar fijn bedrijf met gedreven en dienstverlenende BAG medewerkers en zijn we een echt opleidingscentrum geworden. We zijn een hecht team waarmee je ervaring, kennis, vragen en gezelligheid deelt. We hebben sinds september 2021 ons eigen kantoor waar we ontzettend trots op zijn.

Enthousiast? Je kan tot woensdag 7 september reageren op de vacature door een e-mail te sturen naar sofie.kloet@data-kracht.nl. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie waarom je bij DATAKracht zou willen werken. Na de sluitingsdatum nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.