SOR-Baak

DATA-Kracht biedt, in samenwerking met Marcel Rietdijk van Instructuur, een aantal ondersteunende diensten die gemeenten helpen bij vergaren van informatie rondom de SOR. Deze diensten bieden we aan onder de naam SORBaak.

Hieronder tref je onze eerste producten aan. In de loop van de komende tijd zullen deze worden aangevuld, volgend op de landelijke ontwikkelingen.

Cursus samen naar de SOR

Deze 4-daagse cursus neemt je in 4 dagen mee in de wondere wereld van de SOR. Deze cursus is al met zeer groot succes ontvangen.
 

 
 
 

 

Inleiding in de SOR

Met deze eendaagse cursus word je geïnformeerd over de principes en uitgangspunten van de SOR. Dit betreft dag 1 van de cursus “Samen naar de SOR” en wordt door beleidsmedewerkers als nuttig en zeer informatief gevonden.

Meer informatie over deze eerste dag en de aanmelding vindt plaats via de Cursus “Samen naar de SOR”.

 

 

Beslisbomen

Wij hebben beslisbomen ontwikkeld die jou helpen middels een interactieve vragenlijst afbakening, typeringen en andere informatie vast te stellen. Je ontvangt na het invullen een mail met daarin de benodigde informatie.

Wat je nu al kan doen!

Je kunt jouw processen voorbereiden en goede keuzes maken bij de aanschaf van nieuwe programmatuur. Marcel en Mirjam kunnen je helpen om keuzes te maken in de richting van de SOR. Graag staan we je bij, in welke vorm dan ook.

Heb je interesse neem dan contact met ons op.