DATA-Kracht biedt in samenwerking met Marcel Rietdijk van Instructuur, een aantal ondersteunende diensten die gemeenten helpen bij vergaren van informatie rondom de SOR. Deze diensten bieden we aan onder de naam SORBaak

Hieronder treft u onze eerste producten aan. In de loop van de komende tijd zullen deze worden aangevuld volgend op de landelijke ontwikkelingen.


Cursus "Samen naar de SOR"

Deze 4-daagse cursus neemt je in 4 dagen mee in de wonderen wereld van de SOR. Deze cursus is al met zeer groot succes ontvangen.

De cursus en materuaal Is heel prettig, zeker door de interactie (theorie en praktijk) tussen beide docenten. Dan krijg je er ook een goed beeld bij.

Inleiding in de SOR

Met deze eendaagse cursus wordt u geïnformeerd over de principes en uitgangspunten van de SOR. Dit betreft dag 1 van de cursus "Samen naar de SOR" en wordt door beleidsmedewerkers als nuttig en zeer informatief gevonden.

Meer informatie over deze eerste dag en de aanmelding vindt plaats via de Cursus "Samen naar de SOR"

Beslisbomen

We hebben beslisbomen ontwikkeld die u helpt middels een interactieve vragenlijst afbakening, typeringen en andere informatie vast te stellen. U ontvangt na het invullen een mail met daarin de benodigde informatie.

Wat u nu al kan doen!

U kunt uw processen voorbereiden en goede keuzes maken bij de aanschaf van nieuwe programmatuur. Marcel en Mirjam kunnen u helpen keuzes te maken in de richting van de SOR. Graag staan we u bij in welke vorm dan ook.

Heeft u interesse neem dan contact met ons op.