Werken bij DATA-Kracht

DATA-Kracht is voortdurend op zoek naar ervaren en minder ervaren medewerekers. Werken bij DATA-Kracht betekent een afwisselende en zelfstandige baan. Je wordt gedetacheerd bij verschillende gemeenten en soms voer je tegelijkertijd meerdere projecten uit. Je werkt verantwoodelijk en nauwkeurig en bent een betrouwbare gesprekspartner voor de opdrachtgever en "collega's" bij de gemeente.

We zijn geïnteresseerd in mensen met ervaring in de BAG, WOZ en BGT die het niet erg vinden om te reizen en elke paar maanden een nieuwe uitdaging krijgen.

Indien nodig verzorgen we een opleidingstraject om ervoor te zorgen dat de klant een medewerker inhuurt die kan wat de klant wenst.

Interesse?

Heb je interesse? schrijf je dan in via deze link.

Met het invullen van dit formulier meld je je aan als geïnteresseerde om via DATA-Kracht te gaan werken bij gemeenten als gegevensbeheerder van objectgebonden basisregistraties zoals BAG, BGT en WOZ. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van de inschrijving met een link. Via deze link kan je te allen tijde je gegevens aanpassen.

DATA-Kracht zal binnen twee weken reageren op je inschrijving.

Ons privicybeleid kunt u vinden op deze website.