Online toets BAG basis

DATA-Kracht levert als enige een online toets voor de BAG basis.

Om te kunnen toetsen of iemand de basiskennis eigen is van de BAG, heeft DATA-Kracht een nieuwe online toets ontwikkeld. Deze toets meet, met behulp van circa tweehonderd vragen, wat de stand van zaken is m.b.t. de basiskennis van de BAG.

De toets is niet alleen geschikt voor BAG-medewerkers. Medewerkers van de BGT, GEO-daten, alsmede project en kwaliteitsmedewerkers hebben baat bij deze toets. We mogen de BAG-beheerders en afnemers niet vergeten. Iedereen kan er zijn of haar voordeel uithalen om de BAG-basiskennis onder de knie te krijgen maar te ook te houden.

Deze toets geeft gemeenten ook de mogelijkheid de kennis van sollicitanten of inhuurkrachten te toetsen of te controleren. Een certificaat en cijferlijst geven een goed inzicht in de kwaliteiten van de betrokken sollicitant.

Inhoud van de toets

De BAG basistoets kent de volgende verschillende onderelen.

  • Algemene BAG kennis
  • Het bepalen van de BAG relevantie van een mutatie
  • Het afbakenen van panden
  • Het afbakenen van verblijfsobjecten
  • Het afbakenen van stand- ligplaatsen
  • De gebeurtenissen
  • De kwaliteitseisen

Wilt u meer weten? Bekijk het korte fragment getiteld: “sneakpreview”.


"Sneakpreview"

Certificering

Bij het behalen van een resultaat hoger dan een 7,5 ontvangt de deelnemer een certificaat en kan worden aangetoont dat de kennis goed wordt beheerst.

Resultatenoverzicht

Na het doorlopen van een module ontvangt de deelnemer een resultatenoverzicht waarop de scores terug tee vinden zijn. Zo krijgt u snel inzicht in welke onderdelen worden beheerst en welke onderdelen nog aandacht behoeven.

Kosten            : € 155,00 p.p.

Tijdsindicatie : 1,5 tot 2 uur

Aanmelden

Met het invullen van het aanmeldformulier geeft u zich op voor de Online toets BAG basis. Deze toets wordt elke gewenste vrijdag beschikbaar gesteld. Indien u in een specifieke week de toets wilt ontvangen dan kunt u dat aangeven in het het datumveld.

Na levering van de link heeft u twee weken de tijd om de toets uit te voeren.