Het ENSIA Spel - BAG -

De ENSIA is een belangrijk meetinstrucment om de kwaliteit van de BAG te meten. Het is belangrijk dat dit meerinstrument goed wordt ingezet om tot een goede weergave van de kwaliteit te komen. Daarom heeft DATA-Kracht het ENSIA spel ontwikkeld.

Je speelt het spel in 3 rondes. Je kan hem spelen binnen je eigen organisatie met betrokken medewerkers van je eigen gemeente, of samen met andere gemeentes. Dat laatste faciliteren we in de cursus "ENSIA spel".

In de 1e ronde kijk je naar de kwaliteit van de BAG en richt je daarbij op alle ENSIA vragen. In deze 1e ronde wordt alleen vastgesteld en niet gediscussieerd.

In de 2e ronde kijk je naar de resultaten en bespreek je deze inhoudelijk met elkaar. Hierdoor ontstaat een gezamenlijke norm dan wel inzicht in elkaars normering.

In de 3e ronde ga je akties definiëren om te komen tot de gewenste normering. Dit doe je met elkaar en leer je van elkaar.

Op die manier heb je binnen een dag voldoende imput om de ENSIA en verantwoordingsrapportage afgewogen in te vullen.

Praktische informatie

Inclusief                : Lunch

Duur                      : 9.00 uur - 12.30 uur

Kosten                  : € 299,00

DATA

  • Donderdag 20 juli 2019, Zwolle
  • Donderdag 27 juli 2019, Eindhoven

Inschrijven is mogelijk tot 2 weken voor de opleidingsdag via deze link.

ENSIA spel en de BAG Masterclass

Het ENSIA spel is ook een onderdeel van de BAG masterclass.

ENSIA spel en de BGT

In navolging van het ENSIA spel van de BAG wordt er een ook ENSIA spel voor de BGT ontwikkeld. Deze zal in het najaar op de markt komen.