De BAG Masterclass

Bent u een ervaren BAG beheerder? Wilt u zich graag persoonlijk en vakmatig verder ontwikkelen? Dan is deze Masterclass BAG-beheerder buitengewoon geschikt voor u. Samen met collega BAG-beheerders gaat u onder begeleiding van ervaren docenten en tevens BAG experts, aan de gang met de belangrijkste thema’s rondom de BAG. Met veel aandacht voor de dagelijkse praktijk, ervaringen van andere BAG-beheerders en de mogelijkheid om eigen praktijkvoorbeelden in te brengen. Er wordt gewerkt middels casusgestuurde informatieoverdracht waarbij tijdens de cursusdagen veel inzet van de cursisten wordt verwacht. Uiteraard praten we u ook bij over de belangrijkste ontwikkelingen en wat die betekenen voor het vak van BAG-beheerder. Hierdoor bent u na afloop uitstekend in staat uw persoonlijke ontwikkeling verder vorm te geven zodat u het vak van BAG beheerder ook in de toekomst goed kunt blijven uitoefenen.

De curus is in 2019 al met succes gegeven. Kijk hieronder om te zien wat de deelnemers ervan vonden.

De trainers

De masterclass BAG-beheerder wordt verzorgd door Mirjam Donders (DATA-Kracht) in samenwerking met Marcel Rietdijk (Instructuur). Beide hebben hun sporen verdiend in het werkveld van de BAG. Mirjam is werkzaam geweest als WOZ-, BAG beheerder en heeft intussen meer dan 200 BAG beheerders opgeleid en begeleid verschillende gemeenten t,a,v, beleid en de procesinrichting. Marcel was niet alleen betrokken bij het opzetten van de BAG, maar is momenteel ook intensief betrokken bij de verdere doorontwikkeling daarvan tot een samenhangende objectenregistratie.

De Onderwerpen

Tijdens de curus krijgt u antwoord op de volgende vragen.

Hoe ontwikkelt het vakgebied van BAG-beheerder zich en wat betekent dat voor u?

Hoe ontwikkelt de kwaliteitszorg zich binnen gemeenten en hoe gaat u daar concreet mee om in het kader van de BAG?

Wat moet u weten van complexere onderwerpen als regelgeving, de organisatie van brondocumenten en het nemen besluiten die van invloed zijn op BAG-vraagstukken?

Hoe verbetert u de inrichting van BAG-werkprocessen en de wijze waarop dit binnen of buiten de gemeente is geregeld?

Voorafgaand aan de cursus vult u online een persoonlijkheidstest in waarvan alleen u de resultaten ontvangt. Tijdens de cursus wordt ingegaan om de verschillende persoonlijkheidskenmerken die nodig zijn als BAG beheerder en hoe je die kunt inzetten.

Praktische informatie

De cursusdagen duren van 9.30 uur - 16.00 uur. De kosten van deze vierdaagse masterclass BAG-beheerder bedraagt € 1.495,00 per persoon.

De cursus wordt voorlopig alleen gegeven in Utrecht maar als er meer interesse is zullen we deze dag ook organiseren op andere plaatsen in het land:

Utrecht: 6 februari, 17 maart, 7 april en 14 april (begonnen)

Utrecht: 6 oktober, 3 november, 17 november en 3 december.

Inschrijven is mogelijk tot 2 weken voor de opleidingsdag via deze link. Bij minder dan 10 deelnemers gaat de cursus niet door. Op verzoek bekijken wij in onderling overleg ook of we dan een passend oplossing kunnen vinden indien u een datum niet kan of de locatie te ver weg is.