Cursus "De BAG 2.0. in de praktijk"

De nieuwe BAG wetgeving is in 2018 van kracht gegaan. Dat betekent veel voor het BAG beheer. Niet alleen de manier van controleren verandert maar ook het informatiemodel is drastisch aangepast. Omdat de software leveranciers in 2018 nog geen aanpassingen hadden gedaan wordt 2019 het jaar van de conversie en hernieuwde werkwijzes en evt. herstel.

Zorg dat je weet wat er te doen staat!

In de afgelopen jaren heeft DATA-Kracht tegen de 200 BAG beheerders opgeleid zodat zij alles weten over de nieuwe wetgeving. Daarbij is niet ingegaan op wat waar in de wet beschreven is maar wat de inhoud van de wetgeving betekent voor het BAG beheer bij de gemeenten.

Omdat we merken dat er BAG beheerders nog steeds interesse hebben in deze cursusdag is er in het midden van het land nog een dag gepland. Na deze cursusdag bent u geheel op de hoogte en weet u wat u te doen staat.

Indien u geen cursusdag wilt maar wel ondersteuning dan verwijs ik u naar onze dienstverlening voor het opstellen van een plan van aanpak BAG 2.0.

Mocht u interesse ment name uitgaan naar de objectafbakening en oppervlakteberekening dan kunt u ook de cursus "afbakening en m2 berekenen" volgen (zie hier)

Opzet van de cursus

  • Veranderingen in de wet
  • Veranderingen in het informatiemodel
  • Veranderingen in de afbakening
  • Veranderingen in het toezichtPraktische informatie

Inclusief                       : - Cursusmateriaal en lunch

Dagindeling                 : 9.30 uur - 16.00 uur

Kosten                         : € 399,00

Docent                         : Mirjam Donders


Data

  • Dinsdag 9 april, Utrecht (gecanceld)

Indien u interesse heeft kunt u dat op de aanmeldsite bekend maken, We gaan dan kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ook kunt u zich opgeven voor andere cursussen op de aanmeldsite.