Verdiepingsworkshop BAG: Bijhouden terugmeldingen, kwaliteitsverbeteringen en fotokartering

In 2019 en 2020 heeft DATA-Kracht een Masterclass georganiseerd, maar door de richtlijnen van het RIVM heeft dit helaas niet meer kunnen plaatsvinden. Dat is jammer en daarom hebben we besloten verdiepingsworkshops te ontwikkelen over een aantal van de BAG Masterclass onderwerpen en andere onderwerpen waar geregeld vraag naar is.

We kennen de volgende verdiepingsworkshops

Deze verdiepingsworkshops kunnen los van elkaar gevolgd worden.

Doel

Deze cursus leert de deelnemer wat je kan als BAG beheerder kan/moet doen rondom meldingen en signaleringen die voortkomen uit terugmeldingen en kwaliteitsonderzoek. Daarbij wordt in gegaan op de afhandeling van officiële terugmeldingen en het daarbij behorende onderzoek. Daarnaast is er veel aandacht voor het verwerken van meldingen vanuit de mutatiesignalering en fotokartering.

Voor wie?

 • BAG beheerders/registratoren

Methodiek

De cursus wordt op afstand (online) verzorgd. Het is bekend dat online trainingen veel energie vragen. Daarom is de cursus opgeknipt in 3 delen; een E-learning, een theoretisch deel online en een interactief oefen deel.

Programma

 • E-Learning
  • Gebeurtenissen n.a.v. terugmeldingen

In 1 uur tijd leer je middels filmpjes, voorbeelden en oefenvragen alle gebeurtenissen n.a.v. interne en externe terugmeldingen aan de orde komen

 • 1e dagdeel online (2 uur):
  • Tijd voor vragen n.a.v. de E-Learning
  • De theorie over het beoordelen van terugmeldingen en het opstellen van brondocumenten

 • 2e dagdeel online (2 uur): Oefenen, oefenen en oefenen
  • Tijdens het tweede dagdeel wordt er met verschillende praktijkvoorbeelden geoefend.Na een korte instructie en oefening vormen de cursisten kleine groepjes en gaan in deze groepjes opdrachten behandelen waarna deze later in de groep worden teruggekoppeld en behandeld.

Cursusmateriaal

Je ontvangt een cursusboek met de theorie en opdrachten als naslagwerk. Zo kun je altijd nog eens terugkijken.

Cursusdata

 • nog niet gepland: via "aanmelden" kunt u uw interesse opgeven. Wij laten het u weten als we de sessie gaan organiseren.

Kosten

€ 399,00 p.p.*

*Heb je de E-Learning deel 1 gevolgd? Dan krijg je
€ 100,00 korting.

Deze cursus is ook voor 1 gemeente te boeken. Voor meer informatie neem dan contact op met Mirjam Donders.