Online toets BAG basis

DATA-Kracht  heeft een online toets voor de BAG basis ontwikkeld.

Om te kunnen toetsen of jij voldoende basiskennis van de BAG hebt, heeft DATA-Kracht een online toets ontwikkeld. Deze toets meet met behulp van circa tweehonderd vragen hoeveel jij weet van de basiskennis van de BAG.

De toets is niet alleen geschikt voor BAG-medewerkers, maar ook medewerkers van de BGT, GEO-daten, project- en kwaliteitsmedewerkers hebben baat bij deze toets. Ook mogen we BAG-beheerders en afnemers niet vergeten. Iedereen kan zijn of haar voordeel uithalen om de BAG-basiskennis onder de knie te krijgen, maar te ook te houden.

Deze toets geeft gemeenten ook de mogelijkheid de kennis van sollicitanten of inhuurkrachten te toetsen of te controleren. Een certificaat en cijferlijst geven een goed inzicht in de kwaliteiten van de betrokken sollicitant.

Inhoud van de toets

De BAG basistoets kent de volgende verschillende onderelen.

  • Algemene BAG kennis
  • Het bepalen van de BAG relevantie van een mutatie
  • Het afbakenen van panden
  • Het afbakenen van verblijfsobjecten
  • Het afbakenen van stand- ligplaatsen
  • De gebeurtenissen
  • De kwaliteitseisen

Wil je meer weten? Bekijk het korte fragment getiteld: “sneakpreview”.

"Sneakpreview"

Certificering

Bij het behalen van een resultaat met een 7,5 of hoger ontvangt de deelnemer een certificaat en kan hij/zij aantonen dat de kennis goed wordt beheerst.

Resultatenoverzicht

Na het doorlopen van een module ontvangt de deelnemer een resultatenoverzicht waarop de scores terug te vinden zijn. Zo krijg je snel inzicht in welke onderdelen worden beheerst en welke onderdelen nog aandacht nodig hebben.

Kosten            : € 155,00 p.p.

Tijdsindicatie : 1,5 tot 2 uur

Aanmelden

Met het invullen van het aanmeldformulier geef je jezelf op voor de online toets BAG basis. Deze toets wordt elke gewenste vrijdag beschikbaar gesteld. Indien je in een specifieke week de toets wilt ontvangen dan kun je dat aangeven in het het datumveld.

Na levering van de link heb je twee weken de tijd om de toets uit te voeren.