Cursusaanbod

DATA-Kracht verzorgt allerlei opleidingen die gerelateerd zijn aan de BAG. Deze cursusdagen zijn doorspect van theorie en worden ondersteund door praktijkvoorbeelden. Het zijn interactieve dagen waarbij op een prettige manier veel kennis uitgewisseld wordt.

Wij verzorgen elk jaar nieuwe cursussen maar de oude cursussen zijn altijd op verzoek te organiseren voor één gemeente of vóór een verzameling van geïnteresseerde gemeenten.

Ook specifiek op maat gemaakte cursussen en/of presentaties zijn voor DATA-Kracht geen probleem.

Sinds maart 2020 wordt thuiswerken geadviseerd vanuit het RIVM. Een jaar later hadden we niet voor mogelijk kunnen houden dat we nu, een jaar later, nog zoveel thuis werken. In het afgelopen jaar hebben wij veel geleerd als het gaat om digitaal werken en online cursussen geven. Soms heeft een cursus volgen via Teams niet je eerste voorkeur, toch hebben we er inmiddels goede en positieve ervaringen mee en hier spelen wij graag op in! Dit hebben we gedaan door ons opleidingsaanbod te vergroten met verdiepingsdagen en een 4 daagse SOR cursus. Deze zijn zodanig gemaakt dat ze (ook) via Teams gegeven kunnen worden! Benieuwd naar wat een verdiepingscursus inhoudt?


BAG voor gegevensbeheerder

Verdiepingsworkshops

SOR

BAG gerelateerde registraties