Bent u op zoek naar ondersteuning?

DATA-Kracht heeft als grondbegrinsel het helpen van mensen en gemeenten op het gebied van objectenregistraties en de BAG in het bijzonder. Een onderdeel is het helpen van gemeenten aan BAG medewerkers maar ook het helpen van BAG medewerkers en BAG beheerders aan een (nieuwe) uitdaging. Dit doen wij samen met REEF, een projectorganisatie voor Proffessionals waar DATA-Kracht al jaren mee samen werkt.

Op deze pagina staat een greep van de BAG medewerkers en beheerders die op dit moment voor meer en mindere maten beschikbaar zijn.

Wilt u meer over hun weten dan kunt u contact met ons opnemen.

Beschikbare BAG medewerkers en BAG beheerders

David: Medior BAG beheerder Midden en Zuid Nederland. David is vanaf medio 2021 voor 40 uur per week beschikbaar. Kennis van het dagelijks BAG beheer, het verwerken van de mutatiesignalering en m3 naar m2 project.

Bart een Senior BAG medewerker die het heerlijk vind om lijsten weg te werken. Ervaring op allerlei gebied. Bart is beschikbaar voor 36 uur per week voor klussen in het midden, oosten en zuiden van het land.

BAG Trainee

Het te kort aan goede BAG medewerkers blijft aanhouden. Er zijn wel medewerkers te vinden met een klein beetje ervaring in de BAG maar die kennen vaak maar een deel van alle processen en werkzaamheden die de BAG kent. Daarom ondersteunt DATA-Kracht, samen met REEF een opleidingsprogramma waarbij we kansrijke medewerkers via cursussen, trainingen en praktijkstages opleiden tot BAG beheerders en voor de toekomst klaar staande objectenregistratoren.

In het verleden heeft DATA-Kracht al meedere BAG beheerder opgeleid en ook nu hebben we een trainee in opleiding. Deze trainees moeten praktijkervaring opdoen. Heeft u een leuke, afgebakende klus voor deze trainees? Neem dan met ons contact op dan bespreken we de mogelijkheden.