Ben je op zoek naar ondersteuning?

DATA-Kracht heeft als grondbegrinsel het helpen van mensen en gemeenten op het gebied van objectenregistraties en de BAG in het bijzonder. Een onderdeel is het helpen van gemeenten aan BAG medewerkers maar ook het helpen van BAG medewerkers en BAG beheerders aan een (nieuwe) uitdaging. Dit doen wij samen met REEF, een projectorganisatie voor professionals waar DATA-Kracht al jaren mee samen werkt.

Wilt je meer weten over de REEF professionals? Neem dan contact met ons op.

Beschikbare BAG medewerkers en BAG beheerders

David
David is zeer goed in het plannen en organiseren van zijn eigen werk. Hij is praktisch en heeft ruimtelijk inzicht. Zijn sociale inslag zorgt ervoor dat hij makkelijk is in de omgang. Daarnaast zorgt zijn eerlijkheid ervoor dat je met David afspraken kunt maken. Verder is David administratief goed onderlegden heeft hij systemen snel onder de knie. Vanaf begin 2022 is David 40 uur per week beschikbaar.

Nadia
Nadia is vriendelijk en deinst niet terug om te zoeken naar nieuwe oplossingen. Creativiteit is hierbij een van haar kernkwaliteiten. Ze kan goed samenwerken en verbinden. Vanaf begin 2022 is Nadia beschikbaar.


Wil je meer weten over deze BAG beheerders? Klik dan op de onderstaande button en open hun CV's.

BAG Trainees

Het te kort aan goede BAG medewerkers blijft aanhouden. Er zijn wel medewerkers te vinden met een klein beetje ervaring in de BAG maar die kennen vaak maar een deel van alle processen en werkzaamheden die de BAG kent. Daarom ondersteunt DATA-Kracht, samen met REEF een opleidingsprogramma waarbij we kansrijke medewerkers via cursussen, trainingen en praktijkstages opleiden tot BAG beheerders en voor de toekomst klaar staande objectenregistratoren.

In het verleden heeft DATA-Kracht al meedere BAG beheerder opgeleid. Zij zijn nu succesvolle BAG medewerkers. Ook nu hebben we een aantal trainees in opleiding. Deze trainees moeten onder begeleiding praktijkervaring opdoen. Heb jij een leuke afgebakende klus voor deze trainees? Neem dan met ons contact op dan bespreken we de mogelijkheden.