Bent u op zoek naar ondersteuning?

DATA-Kracht heeft als grondbegrinsel het helpen van mensen en gemeenten op het gebied van de BAG. Een onderdeel is het helpen van gemeenten aan BAG medewerkers maar ook het helpen van BAG medewerkers en BAG beheerders aan een (nieuwe) uitdaging.

Op deze pagina staat een greep van de BAG medewerkers en beheerders die op dit moment voor meer en mindere maten beschikbaar zijn.

Wilt u meer over hun weten dan kunt u contact met ons opnemen.

BAG medewerkers

BAG kwaliteitsmedewerker uit de omgeving Rotterdam werkt voor 24 uur in de BAG maar wil graag kennis opdoen bij andere gemeentes voor 16 uur per week.

BAG medewerker uit oost Gelderland. Hij heeft ervaring met het vewerken van kwaliteitslijstjes in de BAG zoals de fotokartering.

BAG medewerker uit zuid west Brabant die geïnteresseerd is in mutatiesignalerings werk en geo intekenwerk.

BAG stagiair uit de omgeving Eindhoven. Zij heeft minimale ervaring in de BAG maar wel BAG-WOZ verschillen uitgezocht en dat beviel haar goed. Ze wil hier graag in door. Zij zoekt voor 32 uur werk.

BAG beheerders

Een zeer ervaren BAG beheerder, uit de omgeving van Venray. Zij is BAG beheerder bij een grote gemeente maar is op zoek naar een nieuwe uitdaging.

BAG beheerder uit de omgeving van Rotterdam, werkt als BAG beheerder maar die 2 dagen in de week ruimte heeft in zijn agenda voor extra werkzaamheden.

BAG beheerder uit zuid west Brabant, is BAG medewerker voor 24 uur maar zoekt voor 16 uur nog wat klussen.

BAG beheerder uit het midden van het land. Hij werkt voor 24 uur per week bij een middelgrote gemeente en zoekt klussen voor 16 uur/week. Het afhandelen van lijstjes is geen probleem maar ook meer uitdagend werk is geen probleem.